Creative consultancy

Creative consultancy

Voor organisaties die het anders durven doen

Holistische analyse, creatieve aanpak
Als creative consultant duik ik met een nieuwsgierige blik in jouw bedrijf, stichting of vereniging. Ik doorgrond het DNA, zoom in op details en vraag de mensen die er werken hoe ze dat beleven. Ook bespreek ik in hoeverre zij (wellicht náást hun eigen functie) willen meewerken aan het bedenken of produceren van content.

Ik onderzoek met welke verhalen jullie kunnen scoren. En ik ga samen met jouw medewerkers aan de slag om deze content te realiseren en verspreiden.

Mijn visie
Iedere organisatie heeft parels die door een marketing- of communicatie-afdeling extra worden opgepoetst. Ik geloof dat deze teams sterker zijn als zij hierin samenwerken met andere afdelingen.

Blijf als ‘zender’ van het bedrijf in contact met de wortels van de organisatie. Betrek iedereen. Voel dat je er sámen iets moois van maakt.

Wie de identiteit van een organisatie oprecht wil delen met de buitenwereld, keert eerst naar binnen. Het is belangrijk om dit proces te blijven herhalen, zodat medewerkers van andere afdelingen het verhaal dat de marketeers naar buiten brengen ook daadwerkelijk voelen. En er misschien zelfs aan willen bijdragen!

Ambassadeurschap
De fijnste ambassadeurs zijn wat mij betreft je meest trotse medewerkers. Daarom werk ik als creative consultant het liefst met een team van minimaal vier mensen die bij jouw organisatie horen. Zij helpen mij om de bedrijfscultuur te voelen en doorgronden. Om de parels helder te krijgen.

Wie met Dappere Britt werkt, moet natuurlijk wel een beetje lef tonen!

Ik vind het ambassadeurschap van medewerkers een superbelangrijke waarde! Dat enthousiasme werkt twee kanten op. Sta niet gek te kijken als je straks zelf gevraagd wordt voor een contentserie door jouw team! Wie met Dappere Britt werkt, moet natuurlijk wel een beetje lef tonen.

Of kies voor een incompany training voor jouw personeel!

    Vul het formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op!