Persoonlijk

Wil je binnenkijken in mijn kantoor?

Afgelopen zomer heb ik een fantastisch schoollokaal omgetoverd tot Contentpaleis. Het hoofdkwartier van Dappere Britt is gerezen. En wel aan de Louise de Colignylaan te Vlaardingen. Neem gerust een kijkje!

(Scroll voor de vlogs!)

Na vier jaar aan de eettafel ondernemen was ik toe aan een kantoor. Die had ik wel, boven, met een echt bureau en een ergonomische stoel, maar ik zat er niet graag. Maar beneden, daar waren mijn katten en konijn en het huishouden. Kortom: afleiding.

Ik twijfelde lang over een kantoorpandje, want die huur je meestal voor drie jaar. En als zelfstandig ondernemer ben ik erg gesteld op het idee van vrijheid. Kunnen vertrekken wanneer ik wil. Tussen mijn 17e en 22e woonde ik namelijk in Amerika, Mexico, Valencia en Barcelona. Ik identificeer me nog steeds met de persoon die er op uit wil trekken om ergens anders te wonen en werken. Ik heb het alleen al zeven jaar niet gedaan. Maar die vrijheid opgeven voor een kantoorpand…?

En toch stond ik bijna op het punt om een leuk zaakje in het centrum van Vlaardingen te huren. Ik overtuigde mezelf dat ik vast nog drie jaar in Vlaardingen zou blijven, waarom zou ik opeens weggaan?! Dolgraag wilde ik aan de Hoogstraat zitten. En toen kwam de covidshit. Ik was blij dat ik het niet had gedaan vanwege de hoge huur, maar baalde dat ik nu helemaal veel thuis moest werken.

Op een mooie avond in de achtertuin van mijn opa en oma vond ik onverwachts het antwoord op mijn hartenwens. Mijn oom vertelde dat Ad Hoc ruimtes verhuurde in een voormalig schoolgebouw in de Holy. Hij ging er zelf ook een ruimte huren. Ik voelde dat het perfect was.

Dat was op een woensdag. Twee dagen later, op vrijdag 26 juni, had ik de sleutel van mijn eigen schoollokaal. Benieuwd naar de rest? In onderstaande vlogs show ik heel trots de vorderingen in mijn Contentpaleis!

Vlog #1 – Dit is het nieuwe kantoor van Dappere Britt!

Vlog #3 ROZE KOELKAST! Een kijkje in mijn nieuwe kantoor

Inmiddels kan ik verklappen dat er ook een roze magnetron aanwezig is 😉

En dat ik er zelfs een kleinere ruimte bij heb gehuurd! Stay tuned voor alle leuke plannen die ik dit jaar ga uitbroeden in mijn fantastische kantoor!

Wat vind jij van mijn roze koelkast?

Dit verhaal delen op:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *