Tips

Inhaakkalender in jouw huisstijl! Een uniek relatiegeschenk voor 2023.

Zoek je een persoonlijk relatiegeschenk of kerstcadeau? Wil je iets bijzonders geven dat mensen een oprechte glimlach bezorgt? En daar niet te veel geld aan uitgeven? De Inhaakkalender is HOT! Met een spetterende opmaak in jouw huisstijl en een vleugje magie van Dappere Britt blijf je top of mind en zijn jouw klanten je het hele jaar dankbaar!

Hoe werkt het?

  • Selecteer uit de honderden inhaakdagen in onze database
  • Vul aan met dagen die belangrijk zijn voor jouw organisatie
  • Wij verzorgen een unieke opmaak op basis van jouw huisstijl en wensen
  • En drukken jouw inhaakkalender in full color met een luxe afwerking

Een uniek relatiegeschenk dat iedereen waardeert!

Al vanaf €1,- per kalender!

Ook verkrijgbaar met bijpassende ansichtkaart voor een extra glimlach!

Wat is een Inhaakkalender?

Met de Inhaakkalender by Dappere Britt in jouw huisstijl zorg je dat jouw merk het hele jaar waarde schenkt aan de ontvanger!

Voorbeeld: de inhaakkalender 2022 in mijn huisstijl en met illustraties die passen bij het merk Dappere Britt.

Naakt-Tuinieren-Dag is mijn persoonlijke favoriet, maar er zijn nog honderden andere bijzondere, grappige, boeiende en zingevende dagen in een jaar die je normaal ongemerkt voorbij laat gaan.

Zo is het eeuwig zonde dat de meeste mensen niet weten dat er een officiële Spijbeldag voor Volwassenen is.

Inhaakkalenders worden normaal digitaal gebruikt, maar ik ben een dame die de kracht van drukwerk kent.

Ik geef zelf al een paar jaar een Dappere Britt Inhaakkalender aan mijn relaties en vrijwel iedereen hangt ‘m daadwerkelijk op. Ik heb ‘m al gezien in kantoren, kantines en klaslokalen, en op koelkasten en toiletten! Feit is dat mijn merk daardoor het hele jaar waarde schenkt aan de ontvanger.

En dat gun ik meer organisaties.

Vandaar dat ik de gepersonaliseerde Inhaakkalender nu op de markt breng!

De Inhaakkalender by Dappere Britt is een opvallende, luxe poster in jouw huisstijl met daarop alle dagen in het jaar waar je slim op kan inhaken.

Mensen die actief zijn op LinkedIn of andere social media en communicatie- en marketingprofessionals gebruiken de inhaakkalender graag als verlengstuk van hun contentstrategie. Of als noodgreep als ze niet weten wat ze moeten posten. Dankzij de Inhaakkalender by Dappere Britt zitten jouw relaties nooit meer zonder inspiratie!

Voor mensen in de sales biedt mijn inhaakkalender inspiratie om het gesprek aan te gaan of een passend cadeautje te brengen. Trakteer op donuts op Donut Day of geef een presentatie over online veiligheid op Safer Internet Day.

Voor scholen is het een superleuke manier om alle meesters en juffen hun verjaardagen te onthouden én kinderen dagelijks te wijzen op verrassende en leerzame thema’s.

En als jouw bedrijf of organisatie zelf cursussen, evenementen, of andere activiteiten organiseert, kan je die er ook handig op kwijt!

De Inhaakkalender is de perfecte win-win en voor iedereen een aanwinst. Het is grappig om al die dagen bij elkaar te zien, te checken wat het vandaag nou weer voor een dag is én of je niet toevallig jarig bent op Fetish Day. 😉

Dankzij de Inhaakkalender by Dappere Britt zitten jouw relaties nooit meer zonder inspiratie! (En jij ook niet.)

Mijn team en ik zoeken altijd naar de leukste, grappigste en meest bijzondere dagen in het jaar die meestal ongemerkt voorbij gaan. Een helse klus, want niet alle dagen vallen altijd op dezelfde dag en niet alle websites tonen betrouwbare informatie.

Alle dagen in onze database worden ieder jaar gecheckt. Jij weet dus zeker dat deze Inhaakkalender klopt!

De Inhaakkalender is mijn allerbeste visitekaartje en relatiegeschenk!

Opmaak in jouw huisstijl

Mijn eigen inhaakkalender is roze en knalt echt van de muur. Het is mijn allerbeste visitekaartje en relatiegeschenk. De versie van dit jaar werd door mensen uit heel Nederland en uit allerlei branches aangevraagd.

Ik zorg graag dat jij ook zo’n uniek en gaaf visitekaartje krijgt. In de vorm van een Inhaakkalender die het hele jaar gewaardeerd wordt!

Met illustraties die passen bij jouw organisatie en een design dat door de keuring van de huisstijlpolitie komt! 😉

Laat een onvergetelijke indruk achter op al jouw relaties met de gepersonaliseerde Inhaakkalender voor 2023!

De prijs wordt bepaald o.b.v. aantallen en formaat van het drukwerk.

Dit verhaal delen op:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *